17 Şubat 2013 Pazar

huzur bulmak ney ile


mutsuzolursan_huzur1
Her şeyden uzaklaşmak istiyor insan gürültüden kalabalıktan kirli havadan ve daha olumsuzluk yaratacak bir sürü şeyden. Uzaklaşıp huzur bulmak sessizlik içinde kafa dinlemek istiyor.
Hayatın koşuşturmasından kopamamak ve sadece işlerimiz için vaktimizi harcamak.. Vazgeçemiyoruz , bağımlılık değil hayat şartları diyoruz buna. Neyleyim parayı pulu ünvanı şanı küçücük huzurum yoksa. Diyorum ya arkadaş kaçacaksın bu isyan şehirlerden. Küçük bir göl kenarı ne bileyim bir su akıntısı sesi olacak. Masallarda olurya su sesi kuş cıvıltıları sisli bulutlar arasında da yaşamak vardır.
Biliyoruz ki insanlar masalları çocukça buluyor ama aslında herkes o masalın bir parçası olmak istiyor.Bir parçası olup mutlu bir sonla tamamlamak istiyor masalın sonunu.Ama ne mümkün masal işte..Bir insanoğlu yazar ve bir insanoğlu istediği gibi girer geliştirir sonlandırır bu masalı. Hayat böyle mi ? . Siz doğarsınız ve sizi kendi istediği gibi yaşatır. Yüzde onunu siz belirlersiniz geri kalanı bana bırak der hayat. Yaşatır size acıyı da kederide mutluluğuda mutsuzluğuda huzuru da hepsini zamanla gösterir.Çoğunlukla huzur hayal olarak kalır..
Sonucun ne olacağını biliyoruz, bu yazıyı okuduktan sonra içiniz kıpırdayacak ama bu 5 dakika sürecek. Sonra hayat bunu unutturup yine işlerinize o gürültülü şehirlere döneceksiniz.Bırakıp gidemeyeceksiniz bir yerlere..Hayat.
Der ve gülümseyerek uzaklaşır…


EmojilerEmojiler

Sayfalarımızda bulunan bir içeriğin, yanlış veya kanunlara aykırı olduğu fikrindeyseniz lütfen bize bildirin